Hvad skal bære med lige jeans

At finde det rigtige tilbehør eller tøj til at matche er en kunst af sig selv. Hvis du ikke ønsker at ligne en klovn, skal du omhyggeligt matche stilarter og størrelser. Og når det kommer til lige jeans, kan tingene blive lidt kompliceret, end det ser ud. Ja, det er den mest almindelige stil jeans, men alligevel, det kan udgøre nogle restriktioner. Få mere at vide om, hvad du skal bære med denne type jeans.

lige jeans er dem, vi bruger til en afslappet, afslappet outfit. For kvinder, kan de håndtere næsten enhver højde hæl, og de går godt med trim sko stilarter, som de gør med tungere dem. Den gode nyhed er, at den stil er flatterende for enhver egnet kvinde/mand.

For eksempel, en kvinde, der ønsker at gøre hendes ben ser en smule længere kan bruge disse jeans kombineret med en kort jakke. Du kan også rulle op til ankel et klassisk par lige jeans, for et mere elegant look. Det vil også udsætte og fremhæve alle nye par sko, du har begge dele. Unødvendigt at sige, din højhælede sko vil gøre en virkelig dristig holdning.

Hvis du ønsker en selv se, bruge nogle cool ud ankelstøvler med lave hæle. En rigtig hyggelig casual look kan opnås ved hjælp af en farverig cardigan. Og glem ikke at få dit tørklæde, hvis vejret bliver virkelig kølig.

Du kan aldrig gå galt med et par lige jeans og en lang frakke. Denne stil er blevet annonceret af mange berømtheder, der ønsker at se smarte og elegante. Desuden kan du Accessorize den stil ved at tilføje en erklæring halskæde.

En enkel, klassisk blazer vil give et mere karakteristisk udseende til enhver afslappet lige jeans. Og du kan nemt Accessorize det med et par solbriller. Bare sørg for at matche farverne.

For dem, der ønsker en frække look, vi har gode nyheder. Denim par godt med backless skjorter. Igen, du skal vælge dit tøj omhyggeligt, og vi taler kun om farvetilpasning. Iført noget Sassy kan være en risikabel manøvre, og der er en meget tynd linje mellem noget krydret og Provocateur og noget, der er kitschy.

Tendensen til dette efterår er en beskåret, Stovepipe lige-ben silhuet. Det er en god påmindelse om 90 «, men lad os ikke glemme, at mor jeans også er i dag, stærkere end nogensinde før.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *